perjantai 21. tammikuuta 2011

Love is in the air...?

Onko rakkautta ilmassa? On. Tässä ihan konkreettisesti. Vaikka tulella ei saa leikkiä, emme mieheni kanssa voineet vastustaa kiusausta :)...Siis kynttilällä pimeässä pitkällä valotusajalla saa tällaista jälkeä. Ihan teiniteksti tuli siitä kokeilusta tuloksena, vaan miksei sopisi keski-ikäisellekin...Ei varmaan olisi yhtään ikävää, jos aamulla jättäisi toiselle sanomalehden kulmaan tuollaisen viestin, teiniksi leimautumisen uhallakin? 


8 kommenttia:

 1. Jostain syystä osa eilen kirjoittamaani tekstiä oli pudonnut pois. Pitäisi kai aina tarkistaa kunnolla julkaistu teksti :). Tässä nyt korjattu versio, ole hyvä!

  VastaaPoista
 2. Tämä on hieno. Ensi kesänä kaiverratte nimikirjaimet sydämen sisään puunrunkoon avaimella. Varmasti, eikö?

  VastaaPoista
 3. Onpa jänskä. Ja teinejä saa olla vaikka kasikymmpisenäkin, jos siltä tuntuu♥

  VastaaPoista
 4. Totta, ehkä me viimeistään sitten kasikymppisinä kaiverretaan ne nimikirjaimet puuhun ;)

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno kuva! En yhtään tajua, miten se on tehty käytännössä sillä pitkällä valotusajalla, mutta tosi kiva tuli.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Leonida, kaikessa kokeellisuudessaan se on minustakin ihan onnistunut, vaikka siihen tulikin heijastuskuva, kun otimme sen eteisen ikkunallista ovea vasten.
  Tämä on pimeässä huoneessa kynttilällä ilmaan kirjoitettu. Kameraan laitetaan pitkä valotusaika, jonka aikana suljin on pitkään auki, tässä tapauksessa 30 sek. Kuvan ottamisen aikana ehtii ilmaan kirjoittaa vaikka tuon loven sillä kynttilällä, tai mulla valolähteellä. Lisäksi kameran aukko pitää säätää mahdollisimman pieneksi, ettei kuva taas sitten saa liikaa valoa.. En tiedä osasinko yhtään selventää asiaa :). Onneks mulla on tuollainen kameran saloja paremmin tunteva tukihenkilö kotioloissa, mun tiedot on kovin alkeelliset vielä...minä vaan kuvaan ;). Ja vähän säädän tuosta namiskasta ja sitten tuosta... kokeileva kuvaaja alltså :). Ai niin, kameran piti olla jalustalla, kuvaajan käsi kun ei pysy vakaana kolmeakymmentä sekuntia. Peitin kynttilän kämmenellä, kun siirsin sen tuohon alemmas sydämen piirtämistä varten, ettei näkyisi siirtämisestä aiheutuvaa valojuovaa. Jos olet joskus nähnyt lehdissä kuvia esim. liikenteestä, jossa autot näkyvät pelkkinä valojuovina tai taivaasta, jossa näkyy tähtien kulkurata, ne on periaatteessa otettu tällä tyylillä.

  VastaaPoista
 7. Kovin kaunista jälkeähän tuosta ilmaankirjoittamisesta ei tule, käsiala vähän värjyvää, mutta se ei ollutkaan kuvan tarkoitus :).

  VastaaPoista

kivaa kommenttia