sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tunnustus!


Sain yllätyksekseni tunnustuksen Blogista, jonka olemassaolosta en vielä tänä aamuna tiennyt mitään! Voi miten iloiseksi tulin! Se, että blogissani on uusia lukijoita, on aina sykähdyttävä asia ja jos joku vielä on viihtynyt blogini parissa niin, että haluaa antaa tunnustuksen, sydän hyppelee ilosta volttia!
Tunnustuksen saaneena vastailenkin muutamiin kysymyksiin, niinkuin tapana on...

Milloin aloitit blogisi?
Blogin kirjoittamisen aloitin viime keväänä, muutaman kuukauden harkinnan jälkeen parin ihanan ihmisen, blogistin, innostamana.

Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea se käsittelee?
Blogissani haluan kertoa aivan tavallisesta elämästä, päässä pyörivistä ajatuksista, tunnelmista.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Luulen, että olen yksi monista. En halua tavoitella mitään erityistä, vaan pitää tämän matalanprofiilin blogina :). Matalanprofiilin, sekä itselleni, että muille.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Viime keväänä oli elämässäni  rankka jakso ja halusin kokeilla jotain uutta, jotain, joka ei vaatisi suuria ponnisteluja. Olin jo jonkin aikaa miettinyt blogin perustamista, vaikken ollut juurikaan vieraillut muiden blogeissa. En koskaan ole osannut pitää perinteistä päiväkirjaa, vaikka olisin halunnut ja mietin, olisiko tämä se juttu. Halusin jotenkin dokumentoida elämää kuvin ja sanoin, ottamatta siitä sen enempää stressiä ja suorituspaineita. Tähän asti olen siinä onnistunut. Toisinaan kirjoittelen enemmän, joskus voi mennä pitkiä aikojakin, etten kirjoita mitään. Hassua on, että monesti kirjoitan tänne tunnelmia ajatuksissani, vaikken konkreettisesti saa tänne riviäkään aikaiseksi. Ehkä se on tapa selkiyttää asioita itselleni.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
En vielä oikein ole löytänyt oman näköistäni templatea, joten olen tyytynyt tällaiseen yksinkertaiseen asuun, joskus olen jotain kokeillut ja sitten palannut kuitenkin simppeliin linjaan. Jatkan etsintöjä aina silloin tällöin. Ehkä joskus löydän Sen Oikean :).


Luen niin monia ihania blogeja, että on vaikea antaa tunnustuksia eteenpäin. Varsinkin, kun niitä saa antaa vain viisi. Teitä on niin monta hyvää blogistia, annan ruusut jokaiselle ja seuraaville tämän tunnustuksen
Kauniille tavallesi kertoa perheestäsi ja elämästäsi, rehellisyyttä unohtamatta.

Kuviesi ääreen pysähdyn aina. Onnistut vangitsemaan hetken kauneuden.

Sinun kirjoituksesi ovat muutamia kertoja saaneet minun ajatusmaailmani liikkeelle tavalla, joka on rikastuttanut elämääni.

Ihanalle blogillesi, joka täynnä mukavia juttuja arjesta ja juhlasta.

Uudelle blogillesi ja elämällesi, rehelliselle tavallesi kertoa elämäsi kipeistäkin asioista.
5 kommenttia:

  1. En ymmärrä, miksi nuo linkit noihin blogeihin tulivat eri väreillä... En millään saanut niitä saman väriksiksi. Vaan haitanneeko tuo :).

    VastaaPoista
  2. Onnea tunnustuksesta ja kiitos kauniista sanoistasi ja tunnustuksen antamisesta minulle <3Kiva lukea sinun tunnustuksia blogisitiimoilta. Mukavaa sunnuntai-iltaa<3

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia teille, Johanna ja MaMMeli... Johannan blogiin täytynee tulla vastavierailulle, jahka ehdin asiaan paneutua :).

    VastaaPoista

kivaa kommenttia