lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kivan päivä ilta


Keskiviikkoisin meillä on mieheni kanssa ollut suhteen alkuajoista lähtien tapana tehdä illalla jotain ihan kahdestaan. Ainoastaan pari kertaa on jäänyt väliin, sairastumisen tai ylivoimaisen väsyn takia. Aina se ei ole kovin kummoista tekemistä, kaupassa käyntiä tai kävelemäään lähtemistä. Vaan joskus teemme jotain ekstraa, niinkuin tällä viikolla. Usein käy niin, että toinen sanoo, että olisipa kiva käydä tuollakin... ja sitten tuumaamme, että teemme sen keskiviikkona - meillähän on ihan oma päivä sitä varten :). Monta kivaa näyttelyä on tullut katsottua, teatterista ja konsertista nautittua, uutta kahvilaa testattua - ihan vaan siksi, että kalenterissa on aina päivä, jolloin voimme sen tehdä. Sille päivälle ei varata mitään muuta, ellei ole pakko. 
Tänä keskiviikkona teimme siis seuraavaa...


Kävimme Hesarin teejutun innoittamana Krullassa teellä, intohimoisia teenjuojia kun olemme. (Tosin, kahvia kuluu ihan yhtä suurella innolla.).

Minä join vihreää jasmiini teetä herrain suklaakakun kera, mieheni oolongia croissantilla. Ihanalta maistui, kauniista kupeista, hyvässä seurassa. Sieltä jatkoimme Sinebrychoffin taidemuseoon katselemaan C-G Hagströmin valokuvanäyttelyä ja siinä sivussa muitakin näyttelyitä.
Otin kameran mukaan, ajatuksena kuvata auringonpaisteessa kylpevää kaupunkia, kuinkas kävi? Kuvasin kaupunkia iltavalaistuksessa, tässä muutama otos. Kameran etsimen läpi katsottuna kaupunki näytti kiehtovalta.
Mukanani olleen paparazzin vahingonlaukaus todisti minunkin olleen mukana...


 Ei mutta nyt ... hus pois koneelta ja tekemään huomisia synttäreitä... Päivänkakkaraiseni täytti eilen 15-vuotta... minun vauvani!
Huomenna juhlistamme sitä ja itse nostan maljan omalle 15-vuotiselle uralleni äitinä.

4 kommenttia:

 1. Me otimme miehen kanssa viikko-ohjelmaan "oman torstain" viime syksynä. Tavoitteena on nyt lasten vielä ollessa pieniä tehdä jotain spesiaalia yhdessä lasten nukkumaanmenon jälkeen. Se voi olla joku DVD, ehkä lasilliset viiniä, juustotarjotin tai peli. Nyt on torstai-ilta ollut hiukan tauolla, mutta siihen palataan vielä.

  Tuo vahinkolaukaus on tosi mainio! Ja ihana on myös teehetken tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen lämpimästi, sitä voi tosiaan harrastaa myös silloin, kun lapset ovat vielä pieniä :). Kokemus on osoittanut, että muutoin se "yhteinen aika" jää pitämättä, tai ainakin vähemmälle. Meillä se on nyt pyörinyt neljä ja puoli vuotta... apua, kuinka aika kiitää!
  Onnea teidän torstaille !!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten jotenkin ihana juttu. Yhteiset keskiviikkonne kuulostavat tosi kivoilta! Ja varmasti tekevät hyvää suhteelle kuin suhteelle.

  Mehän olemme samassa elämänvaiheessa Mirkan kanssa, mutta Mirkan idea torstai-illan puuhasta lasten nukkumaanmenon jälkeen on kyllä ihan loistava. Ettei tarttisi odottaa niin montaa vuotta, että lapset pystyvät olemaan yhden illan keskenäänkin...

  VastaaPoista
 4. Kyllä kaikenlainen parisuhteeseen satsaaminen kannattaa ja koituu lopulta perheen hyväksi. Ei sen tekemisen tarvi olla niin ihmeellistä ja erikoista, pääasia, että sitä tehdään yhdessä :).

  VastaaPoista

kivaa kommenttia