tiistai 8. marraskuuta 2011

pienesti perillä.


En tiedä, mitä haluan tulevaisuudelta. Ehkä en tiedä vuoden päästäkään. Mutta entäs, jos olenkin jo perillä. Asemalla, jonka nimi on Tämä Hetki. Ehkä minun ei tarvitsekaan vielä tietää sen enempää. Tiesin, että haluan muutosta. Tein ratkaisuja sen saamiseksi. Nyt olen siinä ja sen alussa. Se riittää. Junia tulee ja menee. Hyppään yhteen niistä, kun aika on. Siihen, jonka kyljessä lukee

"Tulevaisuuteen"
8 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu ajatus.

  Mutta se sai minut miettimään, että olenko perillä. En halua olla. Minä haluan myös matkalle. Mutta kun en tiedä minne ja kuinka.

  VastaaPoista
 2. Wow, hienosti sanottu! Ja hienosti tehty tuo, että kun muutosta halusi, tarttui toimeen ja toteutti sen. Onnea matkaan vain, mihin junaan sitten nousetkin!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista, ystäväiset :) ... Rva K., minä olenkin hetkellisesti perillä eikä se tunnu yhtään pahalta, tämä perillä olo kestää aikansa, vielä en hötkyile tulevaan, vaan katson ensin tämän pysäkin :). Matkallakin on kiva olla, kieltämättä. Joskus jopa niin, että ei huomaa nauttia siitä että jotain on saavutettu... näin ainakin mulla.
  Paula, kun hetki on oikea, tarvittava rohkeus syntyy. Tietysti tarvitaan hiukan unelman leipomista, että se alkaisi kohota :).
  Careliana, olen enemmän kuin tyytyväinen, että uskalsin, aikanani uskallan toivottavasti hypätä siihen seuraavaan junaan...

  VastaaPoista
 4. Upean filosofinen ajatus kauniisti kiteytettynä!

  Olen Rva Kepposen linjoilla, että matkaan pitäisi päästä, mutta minne ja miten, sitä pitää vielä kypsytellä...

  Mukavaa junamatkaa!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kypsyttelyaikaa... sekin on osa matkantekoa :).

  VastaaPoista
 6. Kauniisti ajateltu ja rohkeasti toimittu!!!

  Mulla on pikkuisen ikävä sua ja juttujasi... ;)

  Ihanaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 7. Hei Hymytyttö.. ja kiitos ihanasta kommentistasi <3. Itseasiassa mullakin on ikävä blogimaailmaa, kirjoittamista ja sinne kommentointia... Vaan sille ei oo aika oikein riittänyt, on pitänyt tehdä valintoja :/. Mutta ehkä jossain kohtaa on aika, että taas on hetkiä kirjoittamisellekin.
  Kaikkea hyvää sulle <3!

  VastaaPoista

kivaa kommenttia