lauantai 12. kesäkuuta 2010

Hui kauhistus!

Kävin eilen katsomassa blogiani tavalliselta pöytäkoneelta ... ja hui kauhistus, miltä se näyttinkään. Viime postaukseni kuvat ja teksti olivat aivan sikinsokin ja päällekkäinkin. Olen kirjoitellut ja katsellut blogiani ainoastaan tältä sylissäni olevalta läppäriltä, jossa se on näyttänyt ihan järjestyksessä olevalta...missä lienee syy, käyttäjää lukuunottamatta?

Ihmettelen.

4 kommenttia:

 1. Käytä itse vanhaa tekstieditoria, niin en osaa neuvoa. Oletan että sulla on uusi tekstieditori käytössä, joka on kyllä monipuolisempi ja kuvien sijoittelu monipuolisempaa. Harjoitus on ainoa joka tekee mestarin.

  VastaaPoista
 2. Totta, jatkan herjoituksia :). Ja uutta käytän, juu. Pitäisi vaan olla kotonakin se pöytäkone, että voisi käydä kurkkaamassa, näyttääkö se sieltäkin ok: lta. Erikokoiset näytöt saattaa olla se, joka on ongelma... mene ja tiedä, tekniikka kun ei ole mun vahva laji ;)

  VastaaPoista
 3. Minä käytän uutta versiota, ja siellä välillä tulee ylläreitä, ellen tarkista tekstejä jatkuvasti esikatselun kautta. Väliriveillä tulee helposti liikaa. Eli katsele, laitatko liian vähän entereitä vai liian paljon... ; )

  VastaaPoista
 4. Katselin sitä kyllä esikatselun kautta, mutta silti se näytti aivan kummalliselta ison koneen näytöllä. Tällä omalla läppärin näytöllä kaikki oli sekä esikatselussa että blogissa julkaistuna ok. Jotain säädin kyseisessä jutussa vkl, koska nyt se oli lähes ok myös ison koneen näytöllä... :)

  VastaaPoista

kivaa kommenttia