keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Ei mennyt ihan pipariksi...

Se valmistui sittenkin aatoksi. Piparikaruselli. Itseäni varten kai lähinnä tämän tein, lapset alkavat olla jo niin isoja(ko?), etteivät enää niin isosti innostu tällaisista, vaikka ovatkin jo kyselleet, koska sen saa syödä. Uudenvuoden yönä, olen luvannut, ettei se ihan pääse pölyyntymään ja maut väljähtymään.
Ihan kelvollinen siitä tuli, vaikkei ihan esikuvansa (Floran sivuilla) veroinen. Mutta sanoisin, että elämänmakuisempi ;). Katto jäi kahden palan kokoiseksi, sillä ostotaikina loppui kesken, seuraavana päivänä lähikaupassa piipahtaessani piparitaikinat oli loppu kaupasta ja sitten loppuikin aika ja oli pakko vain kasata karuselli kokoon. Sain kyllä tehtyä kolme kattoelementtiä, mutta pudotin yhden paloista lattialle, se meni kolmeen osaan, pentu sattui paikalle ja sieppasi suuhunsa kärkipalan, joten ei auttanut enää sokeriliimauskaan tuota elementtiä. Mutta hyvin tämä on pärjännyt kahdellakin kattokappaleella. Ja se, mitä ei näissä kuvissa näy, on se, että kaksi karusellin eläintä kulkevat väärään suuntaan. Eipä käynyt mielessä eläimiä tehdessä, että karusellissa eläinten kulkusuunta pitäisi olla sama. Ehkä vielä siitäkin otan kuvan, ihan itselleni muistoksi :).Piparisieppari uuden lelunsa kanssa. Kävi tekemässä myös kolon kinkun kylkeen, mitäs jättävät sen pöydän reunalle..."Ihan vahingossa söin".


6 kommenttia:

 1. Minusta oikein hieno karuselli! Eipä olisi tuollainen minun hyppysissäni syntynyt ollenkaan! Ja kiva, että pikkukoirakin sai suun makeaksi. ; )

  VastaaPoista
 2. Voi olen varma, että sinulta onnistuisi tällainenkin näprääminen...Kaikista muista käsilläsi tekemistä asioista päätellen :).

  VastaaPoista
 3. Eve kiitos, tähän harrastuneisuuteen nähden täysin kelvollinen :). Taitajat on sitten erikseen :)).

  VastaaPoista
 4. Pyöriikö tuo ihana karuselli?

  VastaaPoista
 5. hei anonyymi, ei se valitettavasti pyöri, niin edistynyttä mallia se ei ole... siinä olisi Floralle tuotekehittelyn paikka :)

  VastaaPoista

kivaa kommenttia