tiistai 5. huhtikuuta 2011

Missä eilen oli lunta...

... on tänään kevättä! Ihanko tosissaan talvi aikoo nyt vetäytyä kesätauolle? Siltä on tänään ainakin vaikuttanut. En ollut uskoa korviani, kun kuulin jo peipon laulua, arvelin, että keski-ikäistyvät korvani kuulevat omiaan. Vaan uskoa se piti, kun se laulu kuului riemullisena useastakin suusta. Niin äkkiä voi vuodenaika vaihtua. Vielä viime viikolla tuli lunta ja mittari näytti -13 astetta, tänään +7 ja sipulivauvani alkavat heräillä. 
Tervetuloa, on teitä odotettukin!

5 kommenttia:

 1. Meidän pihalla näkyy edelleen vain lunta ja lunta ja lunta!!! Mutta kiva kuulla, että toivoa keväästä kuitenkin on :) Ja toki veden lorina räystäiltä ja sohjoiset tiet kertoo, että vuodenaika on vaihtumassa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se lumi kohta sielläkin hupenee :).

  VastaaPoista
 3. Hei Eloise!
  Mukavaa, että olet löytänyt tiesi Rakkauden taloon!
  Olen käynyt täällä muutamaan otteeseen kurkkimassa, mutta nyt oli aikaa paneutua oikein ajan kanssa. Kiva blogi, kiintoisia huomioita elämästä, lämpimiä ajatuksia, kauniita kuvia!
  Vielä kun lisäisit kivan blogisi blogilistalle (www.blogilista.fi), saisin sen suosikkilistalleni ja poikkeaisin säännöllisemmin...

  VastaaPoista
 4. ooh, kiitos vinkistä, enpä ole tuollaiselle listalle kirjautumisesta ja sen merkityksestä tiennytkään... mitenkäs se tapahtuisi? Näin noviisi kuitenkin olen, vuoden jälkeenkin :)

  VastaaPoista

kivaa kommenttia