torstai 30. kesäkuuta 2011

Lomalle...ja uusille urille!

Tänään on lomani ensimmäinen päivä, voi mikä fiilis! Sitä tosin hiukan himmentää monta viikkoa vähän väliä tullut ja mennyt flunssa - nyt on taas tulovuoro, lämpöä muuallakin kuin säässä. Huomenna suuntaamme viikoksi jo melkein omalta tuntuvalle, tutulle mökille Puumalaan. Sieltä teemme perinteisen kesälomakierroksen mieheni ja minun vanhempien luona, Itä-Suomen kautta Pohjois-Pohjanmaalle. Nyt vaan ei millään jaksaisi pakata ja laittaa kotia lähtökuntoon. Vielä kun tuo "matkapahoinvointikin", jota koen aina ennen matkaa, meinaa nostattaa päätään. Sellainen kiukkuinen mieliala kaikesta siitä, mitä pitäisi vielä tehdä, että olisimme valmiina ja autoon pakattuina. Yritän rauhoittua. 
Muutoin on mieli onnellinenkin. Juuri ennen lomalle jäämistä sain tiedon, joka vaikuttaa lähitulevaisuudessa. Syksyllä odottaa minua aivan uusi vaihe, aikuisopiskelu. Monen vuoden jahkailun jälkeen otan askelen kohti unelmaa. Muutama viikko töitä loman jälkeen ja sitten lähden opiskelemaan kauppa-alan puutarhuriksi! Iso ja rohkea askel, niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Hiljaista surutyötä olen tehnyt pitkin kevättä jättäessäni vanhan uran ainakin hetkeksi tauolle, mutta nyt voin sanoa, että iloitsen saamastani mahdollisuudesta. Portti puutarhan salaisuuksiin on auki.


Siirryn pullakahveille laiturin nokkaan - huomenna!


7 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa ja onnea opiskeluihin sitten loman jälkeen! Hienoa, että rohkaistuit ottamaan askeleen kohti unelmaasi!

  VastaaPoista
 2. Onnea opiskelupaikasta!! Kuulostaa kiinnostavalta!
  Oikein antoisaa & rentouttavaa lomaa!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, jää nähtäväksi, mihin se johtaa :). Tämä tie, jota ajellaam mukavan viileässä autossa, johtaa nyt mökille - kohta pääsee pulahtamaan laiturilta veteen... ah autuutta!!

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa vilkaisin blogeja (loman eka päivä tänään), ja täällä oli yllätys! Jatkossa saa vissiin tulla sieltä päin kyselemään puutarhavinkkejä??

  Ihanaa, että olet uskaltanut ottaa ison askeleen, etenkin, jos haave on elänyt jo pidempään. Onnea matkaan, rakas Eloise! Arvaat varmaan kuitenkin, että tähän toivotuksen sisältyy myös aimo annos haikeutta...

  VastaaPoista
 5. Kiitos, rakas Leonida...Haikeudelta en säästy minäkään... mutta se haikeuskin kertonee positiivisista asioista ? Sen tunteen taakse kätkeytyy niin paljon myönteistä, välittämistä, muistoja, ihania hetkiä... ja toivottavasti niitä on tiedossa tulevaisuudessakin :).

  VastaaPoista
 6. Vau, onnea uusiin haasteisiin!! Olet rohkea ja niin se pitääkin!! :) Sydäntä pitää kuunnella, täällä eletään vain kerran ja yritetään tehdä siitä pienestä ajasta mahdollisimman ihanaaaikaa!
  Mukavaa kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 7. Eve, tuo kaikki on niin totta! Kiitos rohkaisusta. Minusta tuntuu, että olen ihan oikeilla jäljillä :).

  VastaaPoista

kivaa kommenttia