tiistai 25. toukokuuta 2010

Sateen jälkeen

Istahdin viikonloppuna ukkossateiden jälkeen terassin valokatteen alle viime kesänä ostamaani lempituoliin, mustaan "baden-badeniin". Katselin sateen kastelemaa maisemaa ja niinkuin monesti ennenkin, hain kameran apusilmikseni. Kuvasin enempiä valikoimatta näkemääni. Tässäpä näkymiä tännekin :):5 kommenttia:

 1. En kyllä ymmärrä, miksi vaakakuvat tulevat tänne tuollaisena neliönmallisena. Arvelin ensin, että johtuu kuvakoosta ja niinpä pienentelin niitä. Ei auttanut. Jos joku tuntee asiaa, kertoisitko?

  VastaaPoista
 2. Kuvakoko saattaa olla liian suuri edelleenkin, sillä jättää reunoista osan pois, kun vertaa alkuperäiseen... Hmm.

  VastaaPoista
 3. Jos valitsen blogissa julkaistavaksi kuvakooksi "erittäin suuri", näyttää jättävän osan kuvasta pois. Kun valitsen "suuri", kuva mahtuu, mutta kovin on pieni kuvanen... *pohtii*

  VastaaPoista
 4. Nuo kaksi alimmaista kuvaa ovat kyllä ihan suorakaiteen muotoisia vaakakuvia, ja siis näyttävät ihan hyviltä. Jospa sinulla Bloggerissa vaan ne näyttävät hassuilta?

  Itse valitsen omiin blogikuviini aina keskikoon. Teepä vähän kokeita!

  VastaaPoista
 5. Niin... nyt ne ovatkin suorakaiteen mallisia, vaihdoin kuvakokoa. Ongelma esiintyy vain, jos valitsen kuvakoon "erittäin suuri"... Kokeilujen jälkeen päädyin minäkin keskikokoon :)

  VastaaPoista

kivaa kommenttia