lauantai 21. toukokuuta 2011

Iloa päivään - eettisesti!Ja tänään ne vasta kukkivatkin, 
ihan pakkopakko oli vielä kuvata noita pitsipilviä.
Hyvä päivä tänään, kotihommia kiireettömästi ( kiireelläkään tehtynä ne eivät lopu, siksi valitsin kiireettömän linjan), jäätelöä aurinkoisella terassilla ja naisellisia hömpsötyksiä eettisillä arvoilla mahtui tähän päivään. Käväisin nimittäin Ilo-koru illassa istumassa iltaa ja hankkimassa hyvää mieltä, täytyy sanoa, että tyytyväisenä ajelin kotiin. Vaikka korut eivät olekaan halvimmasta päästä, tieto siitä, että niihin sijoitettu raha menee suoraan käsitöinä koruja tekeville mexicolaisille kotiäideille, lisäsi ostoksesta syntynyttä nautintoa. Paljon turhempaankin rahansa tulee sijoitettua. Korvissani heiluvat nyt iloisesti Carnival- korvakorut (turkoosia ja kirkasta kvartsia), jotka sopivat erinomaisesti erääseen minulle tehtyyn korusarjaan :). 
Iloista iltaa!


2 kommenttia:

  1. Kaunista ja herkkää valkoista!! Juuri näin pitäisi osata elää, nauttia elämän pienistä antimista, korvakoruista, jäätelötötteröistä, kiireettömyydestä... Elämä on Onni, jos sen siksi tekee.

    VastaaPoista
  2. Huomaan, että usein nautin juuri niistä pienistä jutuista eniten... silloin kun kaikelta muulta töhötykseltä ehdin niitä huomata. Onhan toki ihana matkustaa vaikka ulkomaille, mutta samanlaisen elämyksen voi löytää ihan vaikka omalta kotiterassilta... Kunpa muistaisin tämän :).

    VastaaPoista

kivaa kommenttia