sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Viikon väri on valkoinen.

 Pienessäkin puutarhassa riittää ihmettelemistä joka päivälle. Ihan pakko on käydä päivittäin katsomassa kasvun edistymistä...montakos senttiä on tänään kasvettu, pioni? Joko näkyy arovuokossa nuppuja? Tällä viikolla puhkesi valkoinen. Kriikuna ("Morsianpuu" ) ,luumu, norjanangervo, ahomansikka, narsissi ja melkein marja-aroniakin ovat kuluneen viikona aikana vallanneet puutarhani valkoisellaan. Se on niin kaunis ja herkkä väri heleää vihreää vasten! (jee... maaliii..., yhtään en katso jääkiekkoa samalla, en..). 

Valkoista valoa viikkoon !Ja ihan pieni pala kakkua <3!
Taas.

5 kommenttia:

 1. Ihan samoja ajatuksia. Meidän piha, joka sekään ei ole koolla pilattu, on kohta valkoisenaan päärynäpuun, omenapuun ja koristeomenapuun alkaessa kukkimaan. Valkovuokkojakin löytyi omalta pihalta. Kyllä se on iloa, tämän kaiken kasvun seuraaminen.

  VastaaPoista
 2. Ai teillä on siellä myös kaksi omenapuuta :)... Meilläkin oli yksi, joku söi kai sen juuret, kuoli pystyyn :/. Sen kukintaa kaipaan, omenankukka on kaunis. Sen tilalle istutimme kirsikkapuun, joka ei vielä tänä keväänä kuki, ehkei ensi keväänäkään.
  Tämän päiväinen sade tekee hyvää kasvulle !

  VastaaPoista
 3. Oi, nyt kaipaan keväällä kaadettua omenapuutamme, kun näin nuo ihanat kukat sinun omastasi... Täytyy keksiä uusi paikka - ei omenoiden vuoksi, ihan vaan kukinnan...

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Terveiset lähetetty. Meillä oli kymmenisen vuotta puutarhamökki. Tähän aikaan vuodesta se oli kuin kukkameri, tai oikeastaan kukkapilvi. Meillä oli kolme omenapuuta ja kaksi kirsikkaa, sekä luumupuu. Tämä on se vuodenaika, jota sieltä kaipaan. Ei vielä ruohonleikkuuta, älytäntä rikkojen kitkemistä. Sai vaan nauttia kaikesta näkemästään. Sitten sai käydä tarkkailemassa miten ne vanhat kaverit ja vähän uudemmatkin ovat talvensa viettäneet. Ja hei tuollahan tuo pioni jo pukkaakin nuppua!!! Meillä oli muistaakseeni 8 pionia, ja niihin olen edelleen heikkona!

  VastaaPoista
 5. Paula: minullakin on ikävä omenapuuta, sen jouduimme kaatamaan viime kesänä, kun yhtäkkiä ei tehnytkään lehden lehteä enää. Kuvassa ylempi on kriikunan ja alempi luumupuun kukintoa. Mutta omenankukka..sitä ikävöin!
  Mama: sellaisesta mekin olemme haaveilleet, vaan niiden hinnat ovat nyt niin älyttömissä, että ehkä tyydymme vain haaveilemaan. Tämä on todellakin ihana vuodenaika puutarhassa, kaikki vielä niin raikasta ja vihreää... Minulla toistaiseksi yksi pioni, mutta lisää tulee, jos saan suunnittelemani kukkapenkit työstettyä :).

  VastaaPoista

kivaa kommenttia