keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Oi ihana toukokuu!


Voi, miten olin ilahtunut, kun jo aiemminkin Suomessa esitetty brittisarja palasi ykkösen ohjelmistoon. Nimi on osuva, aivan kuin sarjassa olisi ikuinen toukokuu - ihmiset onnellisia, toiveikkaita, hyväntuulisia. Sarjan kantava voima Ma ja Pop Larkin ja heidän suhteensa suorastaan pursuavat elämäniloa ja positiivisuutta. Sanoisin, että aika harvinaista missään televisiosarjassa. Heidän arkeaan englantilaisella maaseudulla kuvataan herkullisen värikkäästi ja rehevästi. Sarjassa kuvataan paljon perheen ruokahetkiä ja ai, miten tekisikään mieli olla niissä hetkissä mukana! Pöydän ääressä iloitaan, ratkotaan murheita, höpsötellään, mutta surutta myös syödään, pitkään ja hyvin. Siitä voisi ottaa mallia! Perheen ruokapöytään mahtuu aina mukaan muitakin, rennon iloisesti jaetaan omasta toisille, ruokaa on aina runsaasti.
Kerrassaan hyväntuulinen ohjelma - suosittelen piipahtamista Larkinien maatilalle!


4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä!! Katselen niin vähän telkkaria, etten viitsi tutkia edes atrjontaa - ja sitten menee monia tosi hyviäkin ohjelmia sivu suun!! Tykkään brittisarjoista, täytyykin laitaa puhelimen herätyksen taakse, muuten unohtuu...

    VastaaPoista
  2. Brittisarjat on minunkin mieleeni :). Tuossa sarjassa on ihanaa 50-lukulaista tunnelmaa, toivottavasti tykkäät. Kännykkä on hyvä apuväline muistamiseen, olen huomannut :).

    VastaaPoista
  3. Juu, silloin kun seurasin aktiivisesti sisutusohjelmia, oli kaikista kestoherätys. Nyt olen NIIIN kyllästynyt KAIKKIIN sisustusohjelmiin, mutta kevään tullen ohjelmoin PUUTARHAOHJELMAherätyksiä... ;o)

    VastaaPoista

kivaa kommenttia