tiistai 4. tammikuuta 2011

Keikalle vuoteen 2011

Minulle tärkeä siirtymäriitti vuoden alussa on uuden kalenterin osto, vaikken siihen viime vuosina juurikaan ole edes tehnyt merkintöjä verrattuna kalenteriaktiivisiin vuosiini. Ehkä siihen tulee nyt muutos, löysin nimittäin kalenterin, johon vilkaiseminen sai välittömästi hyvälle tuulelle. Olin käynyt Suomalaisessa Kirjakaupassa ja tutkinut sen valtavaa kalenterivalikoimaa. Paljon kivoja kalentereita, mutta mikään ei tuntunut juuri siltä oikealta. Jätin siis ostamatta, olin joutunut syksyllä ostamaan lukuvuotta noudattelevan syys-kevätkalenterin, sillä vuoden alussa ostamaani oli kohdannut massiivinen kastuminen juomapullon auettua käsilaukussani. Ajattelin, että mennään sitten vielä sillä. Onneksi en ostanut. Kymmenen minuuttia myöhemmin kävelin taidekäsityöläisten joulumessuille Vanhalle Ylioppilastalolle ja  - siellä odotti tämä kalenteri, joka positiivisuudellaan vei sydämeni. Kyllä nyt kelpaa aikaa seurata ja lähteä keikalle vuoteen 2011!

4 kommenttia:

 1. Hei!
  kiitos kivoista kommenteista blogissani:)Tuntuu niin kovin tutulta tuo paleleminen päiväkodin pihalla. Nytkin on vielä varpaat jäässä, vaikka töistä pääsin jo 16.45. Ihanaa huomenna on vapaata, nautitaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi kivasta, elämänmakuisesta blogista :). Samoihin aikoihin siis päästiin töistä kotiin, reilu tunti kiristyvässä pakkasessa pisti varpaat koville. Näin tehdään, nautitaan vapaista, minulla myös perjantai vapaa, ensi viikolla taas tositoimiin :).

  VastaaPoista
 3. Uusi kalenteri on aina ihana ottaa käyttöön! Sen puhtaat, siistit ja tyhjät sivut...ihan kuin elämä. Ja millä ne sitten täytetäänkään...:)

  VastaaPoista
 4. Niin se on :). Ihan kuin sais taas uuden mahdollisuuden.

  VastaaPoista

kivaa kommenttia